Reference

Ovo su neki od naših zadovoljnih klijenata i njihove recenzije

Ono što nam je najviše važno je da su svi naši klijenti zadovoljni na kraju odrađenog posla, jer za svaki dobro odrađeni posao daleko se čuje.

Izdvojili smo neke od recenzija naših cjenjenih klijenata.

Filmovi tvrtke „Manus Dei“ su fantastična inovacija koju smo iskoristili za obloge u restoranu hotela Ambasador. Dizajn i boje su raznolike i upečatljive, što ih čini idealnim za kreativne projekte. Jedna od velikih prednosti ovih filmova je da su vrlo trajne i otporne na razne utjecaje, a također su vodootporne i otporne na UV zrake, što ih čini savršenim za korištenje na otvorenim površinama ili na utjecaj vode. Lako se mogu postaviti na različite površine, bez obzira jesu li ravne ili ne, mogu se lako ukloniti bez ostavljanja tragova ili oštećenja površine te postaviti nove. Sve u svemu, filmovi za interijere su izvrsni proizvod i preporučujemo svima koji traže kreativan i praktičan način da se dekorira ili istakne prostor. Važno je istaknuti da za cijeli proces od mjerenja do ponude kao i dogovaranja termina i samog postupka montaže imamo samo riječi pohvale za gospodina Tomljenovića. Njegov pristup i podrška u odabiru pravog materijala je bio na zavidnoj razini na čemu mu zahvaljujemo. Preporuka za sve klijente koji se odluče za njegovu tvrtku.

Gdin Mladen Kapović

Hotel Manager, Ambasador
Oduševljeni smo riješenjima koje možemo postići u jako kratkom vremenu sa interijer filmovima. Radili smo jedan blok soba kao test i pokazalo se kao odličan izbor i omjer cijene i kvalitete! Sobe u bloku su dobile za par dana nova novcata vrata i štokove. A izgled je toliko vjeran da bi sigurno mislili da smo izbijali i stavljali nova vrata na sobe. S obzirom da planiramo veću renovaciju hotela Zora, definitivno smo pronašli najbolje riješenje za istu. Ono što nas je još oduševilo je stanje kojeg su ostavili nakon obavljenog posla! Sve čisto i uredno kao da se ništa nije ni odvijalo. Svaka čast na trudu i kvalitetno odrađenom poslu! Veselimo se budućoj suradnji!

Gdin Alen

Account Manager
..

Gdin Matija

Director
...

Gdin Nikola Račeta

Director Pro Solutions-a
Odrađeni projekti u:
TOP