Tko smo mi

Uprava firme Manus Dei se nalazi u Osijeku te nudi svoje usluge na području cijele Hrvatske, Eu i području trećih zemalja. Cilj nam je ponuditi svakom našem klijentu najbolju uslugu i kvalitetu prizvoda a dosadašnje iskustvo i konstantne edukacije u svijetu folija i interijer filmova nas čini kompetentnim za sve vrste projekata neovisno o njihovoj veličini.

U našoj ponudi možete vidjeti interijer filmove, folije za staklene površine, vozila i brodove

Interijer Filmovi: koristimo Cover Styl´interijer filmove koji se mogu aplicirati na gotovo sve tvrde površine u interijeru                               (više o njima na naslovnoj strani pod Cover Styl´)

Staklene površine: Uv zaštitne folije (interijer/eksterijer), dekorativne folije, toplinska zaštita (interijer/eksterijer)

Vozila i brodovi: Visokokvalitetni Premium Cast filmovi za eksterijer 

 

Firma je osnovana 2015.godine U Dubrovniku, te smo prvotno bili usmjereni na folije za vozila i brodove. Isprobali smo sve proizvođače folija na tržištu te smo odabrali premium materijale koji su nam jamčili dugoročni opstanak na tržištu kao i  prepoznatljivost po pruženoj usluzi i kvaliteti.

Ubrzo nakon što smo preselili firmu u Osijek, upoznali smo se sa interijer filmovima u kojima vidimo budućnost svakog renoviranja.

Faktor koji nas je pridobio je šarolikost primjene filmova te očuvanje okoliša u smislu ne trošenja novih prirodnih resursa već iskorištavanja gotovih proizvoda te transformiranje istih u potpuno novi.  ECO FRIENDLY

Iskustvo i edukacija je u ovom poslu važna, te stojimo iza svake garancije koju dajemo klijentima nakon završenog posla a što je još jedan pokazatelj sigurnosti odabira nas kao Vašeg pouzdanog partnera!

 

TOP